Een klein restaurant op een unieke locatie buitenaf, tussen de boerderijen, natuur en dieren (koeien, kippen, varkens, poesjes, konijnen). Rundvlees komt hier uit de stal omdat de boerderij nog steeds in bedrijf is. Maar ook laten wij hier varkens groot worden voor onze hammen. Deze varkens worden grotendeels gevoed door groente afval vanuit de keuken. We verbouwen ons eigen spelt en daar bakken wij brood van.

Onze kracht is zoveel mogelijk producten uit de buurt te halen en deze verwerken tot mooie gerechten. De nagelhout, hammen, huis gerookte zalm, ijs, bonbons en nougat zijn een aantal van onze eigen gemaakte producten.

Liefde, aandacht en streekproducten zijn de belangrijkste ingrediënten van ons bedrijf.

Op Vrijdag en zaterdag verwelkomen wij u graag bij ons in het restaurant. Zondag, maandag en dinsdag komen wij graag naar u toe met ons thuismenu maar wij hebben ook diverse afhaal gerechten!

Wij staan u graag te woord en zijn geïnteresseerd in leuke ideeën. Er zijn veel mogelijkheden in het restaurant maar ook bij u thuis of op een andere locatie. Bijvoorbeeld een huifkarrentocht met soep onderweg en vervolgens de warme maaltijd in het restaurant, maar ook een kookworkshop (helaas tijdelijk allemaal niet mogelijk). Wel zouden wij bij u thuis kunnen koken of een catering verzorgen.

U kunt ons alle dagen van de week bereiken.

 

Met vriendelijke Plattelandse groet,
Ronnie en Lianne Linde