Hieronder vindt u meerdere leuke overnachtingsplekken bij ons in de buurt. Het zijn allemaal plekken in de natuur waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Overnachten in de buurt van het Plattelandsrestaurant

Klik op de blauwe teksten waardoor u terecht komt op het desgewenst website voor meer info over de locaties

Bakhuisje van De Wildenberg
Klaas en Stanieke Blanksma hebben op de Wildenberg een prachtige overnachtingsmogelijkheid

Het Houtenhuisje

Het houten huisje, gelegen tussen de bomen is geschikt voor twee tot vier personen en heeft twee slaapkamers waarvan één op de vide. Er is een woonkamer met open keuken voorzien van koffiezetapparaat, waterkoker, oven, fornuis etc. De badkamer is voorzien van toilet, inloop regendouche én sauna (infrarood & Finse).
Buiten vind je een grote veranda met verschillende zitmogelijkheden die uitkijken over een zwemvijver.
Geen zin om te zwemmen? Dan kan je afkoelen onder de buitendouche.
In de omgeving kun je wandelen, fietsen, zwemmen, een musea bezoeken etc. Daarnaast is er ruimte om te barbecuen en/of te genieten van een kampvuur op de vuurplaats. Het houten huisje is gelegen op eigen terrein, maar met genoeg privacy.

Lodge Nijstad 5

Slapen in de lodge, dat is uniek slapen in Drenthe, het unieke plekje heeft
een fantastisch en rustgevend uitzicht. Het is een totale sfeer beleving.
De lodge heeft een ruim leef gedeelte, openslaande tuindeuren naar de veranda, een douche en een appart toilet, een kleine keuken zonder kookgelegenheid.  Op zaterdag mee eten of een verzorgd ontbijt  behoort tot een mogelijkheid.
Uitslapen op een luxe bed van Dekker slapen uit Zuidwolde, met verstelbare
bodem, goede matrassen en heerlijk beddengoed.
Eventueel een goed gevulde koelkast bij aankomst behoort tot de
mogelijkheden. `s Avonds genieten van de ondergaande zon op het terras.

Kunstcentrum Hofstede Duet in het Reestdal
De sfeervol ingerichte recreatiebungalow met het terras op het zuiden en veel privacy, ligt in het idyllische Reestdal-gebied

Vakantiehuisje aan het water
Huur dan ons gezellig luxe vakantiehuis met (gas)vuurhaard, aan privé-meertje in beschermd natuurgebied.
Gelegen aan een bosrand en met een eigen terras aan het water, kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de landerijen en bossen.
Wij kunnen de reeën nog zien oversteken van het ene naar het andere bos.

B&B Drentse krent
Rust-Ruimte-Tijd voor elkaar
Er even tussenuit om te ontspannen in een verzorgde omgeving, niets moeten en je laten verrassen door het rijke aanbod van Zuidwest Drenthe. Geniet met je vrienden van een lange avond bij het houtvuur. En ervaar het: Rust, ruimte en tijd voor elkaar!

B&B De Bloemberg
U kunt hier genieten van een oase van rust en ruimte, ver van de openbare weg, waar het ’s nachts nog echt donker is. U kunt de reeën zien lopen in onze tuin en ook ooievaars bezoeken de tuin regelmatig.   Vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

B&B de Dele
B&B de Dele is een prachtig appartement gebouwd op de deel van een eeuwenoude Saksische boerderij in het mooie Drentse Reestdal. De verbouwing werd in augustus 2016 afgerond. Er is veel gebruik gemaakt van authentieke materialen zoals de oude zware deuren uit de boerderij.

B&B 13 op het land
Bed & Breakfast 13 op ’t Land is een vrijstaande bungalow met een eigen parkeerplaats en terras / tuin voor 2 personen gelegen op het erf van de boerderij aan een doorlopende weg. Wij zetten een uitgebreid ontbijt klaar in de Bungalow, u kunt dan zelf bepalen hoe laat u ontbijt!

B&B De Heerlijkheid Ruinerwold

De Heerlijkheid Ruinerwold is een kleinschalige accommodatie in een landelijke omgeving in Zuidwest Drenthe. Er zijn twee royale gastenkamers (waarvan één met privé zoutwater buitenspa) en er is een zelfstandige vakantiewoning Opa’s Huisje.
De Heerlijkheid Ruinerwold is geen hotel, maar ook geen B&B. Het ligt er ergens tussenin, want het is te kleinschalig en te persoonlijk voor een hotel, maar te luxe en te compleet voor een B&B.  Het is dus eigenlijk een Hotel – B&B.

Camping Klein Zwitserland
Camping Klein Zwitserland is een kleinschalige en kindvriendelijke familie camping op de grens van Drenthe en Overijssel