Bijna al onze gerechten kunt u als voorgerecht of hoofdgerecht bestellen.

De voorgerechten serveren wij met brood, kruidenboter en olijfolie.
De hoofdgerechten serveren wij met gebakken aardappelen en groente.

Wilt u al onze gerechten proeven? Dat kan voor € 42.50 per persoon. (avondvullend programma)

Koude Gerechten
Gerookte zalm met aardappelsalade en een kruidendressing € 10,50 | € 21,00

Zalm door ons zelf gerookt, kruiden uit eigen tuin

Salade van rode bieten met Broeklander geitenkaas (vegetarisch) € 9,00 | € 18,00

Geitenkaas van De Broeklander uit Broekhuizen

Salade met pastrami van rundvlees met zongedroogde tomaten en komkommer € 9,50 | € 19.00

Pastrami gemaakt van eigen rundvlees

Wilde gans, dunne plakjes ganzenborst en rilette van de pootjes € 9,75 | € 19,50

Gans geschoten in Friesland door onze jager, rilette is vlees van de pootjes in ganzenvet gegaard.

Warme gerechten
Licht gebonden soep van pastinaak met postelein (vegetarisch) € 4,50

Pastinaak en postelein afkomstig van de Naoberhoeve uit Echten

Heldere krachtige runderbouillon met groente en eekhoorntjes brood € 4,50

Bouillon getrokken van onze eigen runderschenkels, groente van De Naoberhoeve

Vis van de week € 9,75| € 19,50
Patisson uit de oven, gevuld met groente en veldbonen(vegetarisch) € 9,00 | € 18,00

Patisson afkomstig van kraampje Streutker uit Alterveer. Veldbonenmeel afkomstig van Geert Lindehols uit Zuidwolde.

Gebraden wilde eendenborst met een saus van ingekookt druivensap € 11.00 | € 22,00

Wilde eend geschoten door één van onze jagers, druiven uit de buurt.

Stoofpotje van ree uit het Reestdal met rode wijnsaus € 11,25| € 22,50

Ree geschoten in het Reestdal door één van onze jagers

Wild zwijn, licht gepekelde bout met een truffelsaus € 21,00 | € 22.00

Wild zwijn geschoten in Duitsland door één van onze jagers

 

Proeverij van rundvlees; stooflapje, rosbief en een eigen gemaakt kroketje € 10,75 | € 21,50

Rundvlees afkomstig van eigen boerderij

Desserts
Kaasplankje, diverse kaassoorten met raathoning € 4.00 | € 8.00

Raathoning van Chris van de Veer, Kaas oa van Flinkert kaas en Breider kaas

Speculaas tiramisu met speculaas ijs naar recept van Melanie € 3,25 | € 6,50

Nummer 1 geworden in onze dessertwedstrijd

Appel strüdel met vanille saus naar recept van Iris € 3,25 | € 6,50

Nummer 2 geworden in onze dessertwedstrijd

Amandeltaart met kweepeer, cranberries en sinaasappel sorbetijs naar recept van Lianne € 3,25 | € 6,50

Nummer 3 geworden in onze dessertwedstrijd

Rood fruit met eiwitschuim en frambozensorbetijs € 3,25 | € 6,50
Vanilleijs met eigengemaakte advocaat en chocoladesaus € 3,25 | € 6,50

Advocaat gemaakt van de eieren van deze boerderij

Proeverij van alle desserts (behalve kaasplankje en koffie) € 8,50