Reserveren 2021 (voor diner in het restaurant)

Vanaf vrijdag 2 juli is het ook weer mogelijk om bij ons te komen dineren! Wij zijn dan weer vrijdags en zaterdags hier op locatie open en op zondag, maandag en dinsdag blijven wij bezorgen. 

De agenda met waarop wij nog plek hebben komt binnen kort weer op de site te staan. Voor nu is er op veel dagen nog voldoende ruimte qua reservering.

Naast het thuismenu hebben wij ook leuke afhaal gerechten:

Afhaal gerechten

De onderstaande gerechten zijn vrijdag tot en met dinsdag af te halen vanaf 12.00 uur tot en met 22.00 uur.

Maaltijdsalade veganistisch € 12,50

Aardappelsalade, pluksla, kruiden dressing, zoetzuur van rettich en radijs, quinoa salade met komkommer uit het zuur en gepofte veldbonen. Speltbrood met knoflooksaus.

Maaltijdsalade vegetarisch € 12,50

Aardappelsalade, pluksla, kruiden dressing, tomaat met buffelkaas en aceto balsamico, gerookte rode biet met geiten brie en truffelkaas. Speltbrood met kruidenboter.

Maaltijdsalade vis 12,50

Aardappelsalade, pluksla, kruiden dressing, huisgerookte zalm met komkommer uit het zuur, gerookte forel met remouladesaus, tonijn met rode uit en kappertjes. Speltbrood met kruidenboter.

Maaltijdsalade vlees 12,50

Aardappelsalade, pluksla, kruiden dressing, nagelhout met gemarineerde zilveruitjes, kruidenham met gemarineerde shiitakes en pastrami van rundvlees met uien compôte. Speltbrood met kruidenboter.

Borrelplank 8,50 per persoon

Focaccia brood met kruidenboter, carpaccio, ham, nagelhout, droge worst, gemarineerde zilveruitjes, gerookte zalm, komkommer uit het zuur, geiten brie en diverse kaas soorten van Flinkert.

Proeverij van toetjes € 10,00 per persoon

Bestaande uit:

  • vanille ijs met chocoladesaus en eigen gemaakte advocaat
  • hangop met ananas en frambozensorbetijs
  • citroen merengue taart met roodfruit compôte
  • witte chocolade cheesecake met passievruchten sorbetijs
  • bokkenpootjes taart met stracciatella ijs

In het kader van het milieu; serveren wij alles op borden en planken die later terug gebracht dienen te worden of u neemt eigen servies mee!

Tip! Bestel er een lekker flesje wijn/bier bij (kijk voor de opties bij het kopje thuismenu) maar alcoholvrije sappen hebben wij ook!

U kunt uw bestelling doorgeven via WhatsApp (06-48472983), email (info@plattelandsrestaurant.nl wij beantwoorden de mail binnen een dag mocht u niets ontvangen hebben, dan kan de mail in de spam zijn beland) of telefonisch 0528-391426 of 06-48472983

met vriendelijke plattelandsgroet, Ronnie en Lianne Linde