Hans B.

Wat is dit toch een geweldig restaurant. Wij hebben vrijdag 8 november hier met zes personen gegeten en hebben gekozen voor de proeverij. Alle gerechten van Op de Deel passeren de revue in een meer dan avondvullend programma. Wij zaten er rond half zeven, moesten rustig aan beginnen vanwege twee later komers, maar dat is voor de kok en bediening geen probleem. Het was uiteindelijk ruim na 1 uur 's nachts toen we meer dan voldaan het bestek voor de laatste keer weg gelegd hebben, de koffie op hadden.Tijdens 'onze' avond waren er 22 gasten die allemaal maximaal zaten te genieten. Opvallend: weinig mensen maakten van iedere gang (twaalf of dertien in totaal, wij zijn de tel kwijtgeraakt) foto's, zoals tegenwoordig helemaal hype. Reden? Men zat te GENIETEN. Sorry, moest even met hoofdletters. Dan past er geen mobiele telefoon, maar slechts de glimlach op het gezicht bij het zien van het volgende gerecht. Prachtig opgemaakt, subliem van smaak, veel eigengemaakt, veel uit de streek. HuldeWat een heerlijke gerechten, wat een fijne en ongedwongen sfeer. Absoluut een aanrader.