Bijna al onze gerechten kunt u als voorgerecht of hoofdgerecht bestellen.

De voorgerechten serveren wij met brood, kruidenboter en olijfolie.
De hoofdgerechten serveren wij met gebakken aardappelen en groente.

Wilt u al onze gerechten proeven? Dat kan voor € 42.50 per persoon. (avondvullend programma)

Koude Gerechten
Gerookte zalm met aardappelsalade en een kruidendressing € 9,50 | € 19,00
Salade van rode bieten met Broeklander geitenkaas (vegetarisch) € 9,00 | € 18,00

Rode bieten van kook acht groep uit Koekange, geitenkaas van De Broeklander uit Broekhuizen

Paté van wild zwijn met een stroop van appels hier uit de buurt € 9,50 | € 19.00

Wild zwijn geschoten in Duitsland door één van onze jagers, appels uit de buurt

Rundercarpaccio met pijnboompitten, aceto balsamico en truffelkaas € 9,75 | € 19,50

Rundvlees afkomstig van eigen rund, truffelkaas voor ons gemaakt door de famillie Flinkert

Warme gerechten
Zwolse mosterdsoep met nagelhout en bos-ui (vegetarisch mogelijk) € 4,50

Nagelhout is gezouten, gerookt en daarna gedroogd rundvlees door ons zelf gemaakt

Heldere krachtige runderbouillon met winterse groente € 4,50

Bouillon getrokken van onze eigen runderschenkels, groente van De Naoberhoeve

Vis van de week € 9,25 | € 18,50
Gegrilde pompoen met palmkool en mierikswortel (vegetarisch) € 9,00 | € 18,00

Pompoen afkomstig van Milou

Rollade van wilde fazant met zuurkool en zijn eigen jus € 11.00 | € 22,00

Wilde fazant geschoten door onze Jagers in Duitsland

Runderribeye met knoflook en rode wijnsaus € 11,00 | € 22,00

Ribeye van ons eigen rund, knoflook van kookacht groep

Rollade, filet en ham van scharrelvarken met biersaus € 10.50 | € 21.00

Scharrelvarken van Gerrit Schuurhuis uit Rabbinge, ‘Lievelingbier’ van de Jonge Beer uit Hoogeveen

Proeverij van rundvlees; stooflapje, rosbief en een eigen gemaakt kroketje € 10,25 | € 20,50
Desserts
Kaasplankje, diverse kaassoorten met raathoning € 4.00 | € 8.00

Raathoning van Chris van de Veer, Kaas oa van Flinkert kaas en Breider kaas

Cranberry tiramisu naar recept van Melanie € 3,25 | € 6,50

Nummer 1 geworden in onze dessertwedstrijd

Chocolade-praliné taart met zoutflakes naar recept van Femke € 3,25 | € 6,50

Nummer 2 geworden in onze dessertwedstrijd

Créme brûllee met vanille ijs naar recept van Teun € 3,25 | € 6,50

Nummer 3 geworden in onze dessertwedstrijd

Rood fruit met eiwitschuim en frambozensorbetijs € 3,25 | € 6,50
Vanilleijs met eigengemaakte advocaat en chocoladesaus € 3,25 | € 6,50

Advocaat gemaakt van de eieren van deze boerderij

Proeverij van alle desserts (behalve kaasplankje en koffie) € 8,50