Aletta en Geert Hoving

Aletta en Geert Hoving

Afgelopen week, 16 mei 2016 was Harrie jarig. Hij is de 1e van onze vriendengroep die 60 jaar is geworden. Een tijdje geleden kregen we in de vorm van mooie glazen pot met uitjes een bijzondere uitnodiging voor een etentje met ons zessen. Er zat een stickertje op van restaurant de Deel, maar we moesten beloven niet op de website te kijken want dan was de verrassing er af. En een verrassing was het; in the middle of nowhere, in een prachtige natuurlijke omgeving, werden we welkom geheten op de Deel van een voormalige boerderij. Harrie had geregeld dat we allemaal getrakteerd zouden worden op een proeverij van maar liefst 12 kleine gerechten. Het werd een avondvullend programma waarbij het ene gerecht nog mooier of lekkerder was dan de andere, allemaal biologisch en gemaakt van eerlijke streekproducten. Ook de vegetarische gerechten waren overheerlijk. In een genoegelijke omgeving met uitzicht op de keuken waar kok Ronnie ontspannen maar geconcentreerd de heerlijkste gerechten bereidt, hebben wij van de eerste tot de laatste minuut genoten.Ronnie en Lianne het was top!

Afgelopen week, 16 mei 2016 was Harrie jarig. Hij is de 1e van onze vriendengroep die 60 jaar is geworden. Een tijdje geleden kregen we in de vorm van mooie glazen pot met uitjes een bijzondere uitnodiging voor een etentje met ons zessen. Er zat een stickertje op van restaurant de Deel, maar we moesten beloven niet op de website te kijken want dan was de verrassing er af. En een verrassing was het; in the middle of nowhere, in een prachtige natuurlijke omgeving, werden we welkom geheten op de Deel van een voormalige boerderij. Harrie had geregeld dat we allemaal getrakteerd zouden worden op een proeverij van maar liefst 12 kleine gerechten. Het werd een avondvullend programma waarbij het ene gerecht nog mooier of lekkerder was dan de andere, allemaal biologisch en gemaakt van eerlijke streekproducten. Ook de vegetarische gerechten waren overheerlijk. In een genoegelijke omgeving met uitzicht op de keuken waar kok Ronnie ontspannen maar geconcentreerd de heerlijkste gerechten bereidt, hebben wij van de eerste tot de laatste minuut genoten.Ronnie en Lianne het was top!